Tuesday, May 30, 2017

حرکات عجیب برنده نخل طلای جشنواره کن روی صحنه (عکس)

روبن اوستلوند، کارگردان سوئدی، دیشب پس از بردن نخل طلای جشنواره فیلم کن با هیجان بسیار روی صحنه مراسم دوید.

هیجان زیاد کارگردان فیلم «میدان» هنگام دریافت نخل طلای کن در نوع خود کم نظیر بود.
روبن اوستلوند در حالی نخل طلای هفتادمین دوره جشنواره کن را از آن خود کرد که کمتر کسی شانس دریافت این جایزه را برای او قائل بود.

تیپ و مانتوی متفاوت بازیگر زن مشهور + عکس

عکس متفاوتی که از لیلا اوتادی منتشر شده است


سلفی بازیگر زن مشهور با ستاره مرد سینما در جشنواره (عکس)

«هیفا وهبی و باندراس، ستاره هالیوود»


Monday, May 29, 2017

عکس‌های جدید «صدف طاهریان» بازیگر سابق سینمای ایران

که اکنون در ترکیه و دوبی به کار مادلینگ مشغول است


Tuesday, May 16, 2017

مرگ 8 زن وکودک به دلیل خودنمایی جوان زانتیا سوار! +عکس

پسران جوان زانتیا سوار که برای خودنمایی و در شوخی هولناک، چهار زن و چهار کودک ونوجوان را به کام مرگ کشانده بودند، بعد از دستگیری و بازجویی روانه زندان شدند.
حدود ساعت 7 و 40 دقیقه عصر جمعه 4 زن و 4 کودک از اهالی منطقه کریم آباد شهرستان رفسنجان در بازگشت از مراسم جشن در شهرستان سرچشمه، در جاده یکطرفه و پرشیب رفسنجان درحرکت بودند که به ناچار و برای فرار از مزاحمت‌های دو پسر جوان زانتیا سوار، سریک پیچ از مسیر منحرف شدند و پس از چندین بار معلق خوردن، به پل آهنی کنار جاده برخورد کرده و در میان لاشه مچاله شده اتومبیل گرفتار شدند.

راننده زانتیا با دیدن این صحنه بسرعت متواری شد. اما رانندگان عبوری بلافاصله وارد عمل شده وبه کمک حادثه دیدگان شتافتند. دقایقی بعد هم امدادگران اورژانس، آتش‌نشانی ومأموران پلیس به محل حادثه رسیدند. تا اینکه اجساد سه زن و سه کودک با سختی فراوان از میان لاشه خودرو بیرون کشیده شد و پیکر نیمه‌جان یک زن 25 ساله و خواهر‌زاده 12 ساله‌اش به بیمارستان انتقال یافت. اما آنها نیز پیش از طلوع آفتاب شنبه، تسلیم مرگ شدند.

جزئیات حادثه مرگبار
صبح روز یکشنبه 24 اردیبهشت، پیکر افسانه- 30 ساله- در کنار اجساد دختر12 ساله اش- نرگس- و «پارسا»ی 3 ساله‌اش قرارداده شد. پیکرهای مهتاب- 23 ساله- فاطمه- 25 ساله- و برادرزاده 8ساله‌شان -نگین-نیز درکنار سایر اجساد درگورستان جای گرفت. اندکی دورتر هم خانواده اکرم 31 ساله ودختر8 ساله‌اش آیدا درمیان اندوه مردم به گورستان انتقال یافت.

پسرعموی افسانه که پس از ساعت‌ها از این داغ نفسگیر همچنان صدایش بغض آلود و گرفته بود، گفت: «جمعه عصر دخترعموهایم و بچه‌ها سوار ماشین دوستشان شده بودند.

دختر راننده نیز در ماشین بود. آنها با هم برای مراسم جشن به سرچشمه رفته بودند که حدود ساعت 8 افسانه دربین راه به شوهرش تلفن زد و گفت در جاده رفسنجان هستند و سواربر خودروی دوست شان- اکرم- به سمت خانه در حرکتند.

اما هنوز حرفش تمام نشده بود که شوهرش  صدای جیغ مهیبی شنید و ناگهان ارتباط قطع شد. شوهر افسانه که می‌دانست اتفاق هولناکی افتاده، هراسان و دستپاچه با پلیس و اورژانس تماس گرفت و به پرس‌وجو پرداخت اما هیچ خبری به‌دست نیاورد. تا اینکه خبرکشته شدن‌شان را دریافت کرد. اما هنوز باورش نمی‌شد چه اتفاق شومی افتاده است.

در این حادثه افسانه به همراه دو فرزندش و دو خواهرش-مهتاب و فاطمه- برادرزاده‌شان و دوست‌شان اکرم، به همراه دخترش جان باختند و راننده زانتیا و همدست‌اش نیز بدون توقف متواری شدند. آن‌طور که می‌گویند این دو پسر جوان هم از اهالی رفسنجان هستند خوشبختانه پلیس در کمتر از یک روز هر دو را شناسایی و دستگیر کرد.

سبقتی به قیمت 8 زندگی
سرهنگ عباسی، فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان نیز به خبرنگار حوادث «ایران» گفت: «در این حادثه راننده زانتیا که برای خودنمایی در برابر سرنشینان رانا قصد سبقت داشته باعث دستپاچگی راننده خودرو شده و این تصادف وحشتناک رخ داده است. با پیگیری‌های انجام شده پلیسی این دو راننده که از صحنه متواری شده بودند ساعت 2 بامداد شنبه 23 اردیبهشت به دام افتادند. آنها در اعترافاتشان گفته‌اند قصد داشتند با سرعت زیاد از خودروی رانا سبقت بگیرند که در سر پیچ خودروی حامل زنان و کودکان از مسیر منحرف و واژگون شده است.

اینگونه تصادفات علاوه بر بی‌احتیاطی به دلیل فقر فرهنگی و اجتماعی افراد رخ می‌دهد که بی‌تردید باید توجه ویژه‌ای به این موارد داشت و رسانه‌ها نیزباید به طورحتم دراین باره فرهنگ‌سازی کنند»

وی افزود: «سرنشینان زانتیا که دو پسرحدود 22 ساله هستند پس از دستگیری و تکمیل پرونده به زندان رفسنجان انتقال یافتند.»



توضیحات فرمانده پلیس راه
سرهنگ نجفی، فرمانده پلیس راه شمال استان کرمان نیز درباره علل وقوع این حوادث گفت: «عمده این تصادفات در ایام تعطیل و جاده‌هایی رخ می‌دهد که به مناطق خوش آب و هوا و تفرجگاه‌ها ختم می‌شوند. از طــــــــرفی سانحه دیدگان راننده‌های حرفه‌ای جاده نیستند و مهارت رانندگی در جاده‌هایی مانند مسیر شیبدار و پرپیچ و خم محور سرچشمه- رفسنجان را ندارند.در این مورد خاص که در جاده یکطرفه سرچشمه به رفسنجان اتفاق افتاد یکی از علل حادثه را می‌توان به خاطر رعایت نکردن سرعت مطمئنه ازسوی راننده «رانا» نیزدانست.

باید توجه داشت که سرعت مطمئن با سرعت غیرمجاز متفاوت است و به عواملی مانند جاده، وسیله نقلیه، آب و هوا و شرایط جسمی و روحی راننده بستگی دارد. در این تصادف هم این شرایط وجود نداشته و راننده رانا از سرعت مطمئن تجاوز کرده است. نکته دیگر در این حادثه تعداد سرنشینان خودرو است که همین امر نیز در تعیین سرعت مطمئنه برای خودرو مؤثر خواهد بود. کارشناسان پلیس راهور در حال بررسی موضوع هستند و در حال حاضر نمی‌توانیم درباره علت حادثه اظهارنظر دقیقی داشته باشیم.»

سرهنگ نجفی یادآور شد: «نکته‌ای که نباید فراموش شود اینکه سرپرستان خانواده‌ها باید بر 
اینگونه رفت و آمدها نظارت داشته باشند و اجازه ندهند اعضای خانواده‌شان سوار خودروی راننده‌ای شوند که مهارت کافی رانندگی در جاده را ندارد. چراکه در این شرایط بروز چنین تصادف‌های مرگباری دور از انتظار نخواهد بود.»

عادات خطرناکی که مغز را نابود می‌کند

دراین گزارش قصد داریم به ۸ عادت خطرناک برای مغز ، و هم چنین چند توصیه عملی در مورد چگونگی دوری از این عادت ها و در نتیجه، افزودن بر قدرت مغز اشاره کنیم.
هر چه سن مان بالا می رود، به طور طبیعی کمی از عملکرد مغزمان را از دست می دهیم. با وجود این، برخی عادت های زیان آور می توانند واقعا به فرآیند زوال مغز سرعت بدهند. برای مثال، بی بی سی گزارشی از یک پژوهش تهیه کرده است که در آن در زمینه عادت های ناسالم و ارتباط آنها با عملکرد مغز مطالعه می کردند. به گفته دکتر هانِک جوستون، پژوهش گر این مطالعه، عادت هایی که برای قلب مضر هستند، بر مغز نیز تاثیر مشابه ای می گذارند. 
  
فقدان ارتباط اجتماعی 
روان شناسان به طور کلی با این نظریه موافق هستند که هنگامی که بتوانیم با دیگران معاشرت داشته باشیم، عملکرد مغزمان به بهترین حالت خود می رسد. به اعتقاد وب گاه سایکولوژی تودی فقدان برخوردهای اجتماعی می تواند به افسردگی و احساس تنهایی منجر شود و حتی بر توانایی یادآوری مان نیز تاثیر بگذارد.
کودکانی که با پدرومادر و هم سالان شان به اندازه ی کافی برخورد اجتماعی ندارند بیش از دیگران در معرض ابتلا به مشکلات روانی- اجتماعی قرار دارند. فقدان ارتباط اجتماعی در بزرگسالی نیز می تواند به عادت های بدی هم چون نوشیدن زیاد الکل و سوءمصرف مواد منجر شود. 
برای جلوگیری از فقدان ارتباط اجتماعی، جست وجو برای یافتن راه های معاشرت با دیگران بسیار مهم است. برای مثال، پژوهشی در دانشگاه میشیگان در مورد این که چگونه ارتباط اجتماعی می تواند به افزایش توانایی مغز کمک کند، به مطالعه پرداخت. به گزارش این پژوهش گران حتی روزانه ۱۰ دقیقه حرف زدن با دیگران می تواند عملکرد ذهنی و حافظه را ارتقا دهد. 
برای جلوگیری از فقدان ارتباط اجتماعی، جستجو برای یافتن راه هایی برای ملاقات و معاشرت با دیگران بسیار مهم است. مشاوران دانشگاه فلوریدا توصیه می کنند برای جلوگیری از این مسئله در باشگاه ورزشی ثبت نام، و در یک انجمن یا فعالیت اجتماعی شرکت کنید. انجام فعالیت بدنی احساس خوبی به شما می دهد و این فرصت را در اختیارتان می گذارد که با دیگران ملاقات کنید. 
امواج گوشی های همراه ممکن است باعث سرطان مغز شوند 
مدت ها است بحث و جدل های زیادی در مورد احتمال سرطان زا بودن امواج گوشی های همراه در جریان است. یک کارآزمایی بالینی که در ۲۰۱۶ به عمل آمد، ارتباطی میان امواج گوشی های همراه و سرطان را در موش ها کشف کرد.
این کارآزمایی موش ها را به مدت ۲ سال، روزی ۹ ساعت در معرض امواج مشابه امواج گوشی های همراه قرار داد. این پژوهش به افزایش خطر ایجاد تومور در مغز و قلب موش ها پی برد. مجله کانسومر ریپورتس نیز همین شواهد را به عنوان گواهی برای ارتباط میان استفاده از گوشی های همراه و خطر ابتلا به سرطان در درازمدت کافی دانست. 


البته این مسائل به این معنی نیستند که باید گوشی های همراه مان را دور بیندازیم. آنتن بسیاری از گوشی های همراه و گوشی های هوشمند داخل آنها تعبیه شده است، یعنی این که تا حدودی دور از سرتان قرار دارد. با این حال، کانسومر ریپورتس توصیه می کند برای دوری از خطر سرطان زایی امواج گوشی های همراه برخی اقدامات احتیاطی خردمندانه را رعایت کنید. برخی از این اقدامات عبارت هستند از: 
سعی کنید از بلندگو یا هندزفری برای صحبت کردن استفاده کنید. 
اگر آنتن ضعیف است، سعی کنید گوشی را دور از بدن تان نگه دارید. 
حتی الامکان از پیامک یا تماس تصویری استفاده کنید. 
گوشی تان را در جیب پیراهن یا شلوارتان نگذارید. 
حذف صبحانه 
عادتِ حذف صبحانه – یا بهتر بگوییم، عادت به صبحانه نخوردن – می تواند تاثیر منفی بر سلامت مغزتان داشته باشد. همه ی ما این جمله معروف را شنیده ایم که " صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی روز است ” . بر اساس نتایج پژوهش ها، حذف صبحانه برای سلامت مغز بسیار مضر است. 
برای مثال، پژوهشی در ژاپن که روی بیش از ۰۰۰، ۸۰ نفر به عمل آمد، دریافت حذف صبحانه خطر سکته ی مغزی و ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد. این پژوهش که در یک دوره ی ۱۵ ساله به طول انجامید، وضعیت آدم هایی را بررسی کرد که هیچ گونه سابقه بیماری قلبی یا سرطان نداشتند، و در نتیجه این بررسی دریافت خوردن صبحانه در هر روز می تواند به جلوگیری از سکته مغزی کمک کند.
هم چنین پژوهشگران به این نکته اشاره کردند که فشار خون بعد از خوردن صبحانه کاهش می یابد و بنابراین، خوردن صبحانه می تواند خطر خون ریزی مغزی را کاهش دهد. 
خوردن صبحانه به صورت منظم و همیشگی تاثیرات مثبتی بر قدرت تمرکز و توانایی های ذهنی دارد. این مسئله از جانب پژوهشی در زمینه ی تاثیرات صبحانه و عملکرد تحصیلی در کودکان مورد تایید قرار گرفت.
مجله ی پیشگامان علوم اعصاب انسان شواهدی را منتشر کرد که نشان می دهند کودکانی که عادت به خوردن صبحانه دارند از لحاظ تحصیلی، به ویژه در زمینه ریاضی و حساب، عملکرد بهتری دارند. 
مصرف بیش از اندازه چربی به مغز آسیب می رساند 
همه از خطرات استفاده بیش از اندازه چربی در رژیم غذایی آگاه هستیم، با این حال بدانید مصرف بیش از حد چربی می تواند به مغز نیز آسیب برساند. دانشمندان کشف کرده اند غذاهای چرب می توانند مغز را به گونه ای برنامه ریزی کنند که اشتیاق به خوردن غذاهای چرب را در بدن افزایش دهند. 
پژوهشی که تحت برنامه علوم اعصاب در سوءمصرف مواد در دانشگاه وندربیلت به عمل آمد، دریافت آدم هایی که مرتبا در مصرف غذاهای چرب زیاده روی می کنند باعث ایجاد یک مشکل مغزی در خود می شوند. این مشکل سبب می شود مغز پیام هایی ارسال کند که باعث شوند فرد حتی هنگامی که از لحاظ جسمی کاملا سیر است، هم چنان به غذا خوردن ادامه دهد. بنابراین، مغز که وظیفه دارد اشتها را محدود کند، باعث می شود اشتیاق فرد به خوردن غذاهای چرب بیش تر شود و در نتیجه، به چاقی مفرط و دیگر بیماری ها دچار شود. 
عادت به خوردن غذاهای سالم می تواند به عملکرد مناسب مغز کمک و از ایجاد اشتیاق به مصرف غذاهای چرب جلوگیری کند. برای مثال، به گفته دکتر مارک پی. متسون، پژوهش گر علوم اعصاب، پژوهش ها نشان می دهند رژیم روزه متناوب می تواند بروز بیماری های آلزایمر، هانتینگتون، و پارکینسون را به تعویق بیندازد. 
گاهی اوقات به رژیم روزه متناوب، رژیم روزه متناوب ۵: ۲ می گویند. روزه متناوب یعنی این که ۵ روز در هفته به صورت معمول و همیشگی غذا بخوریم، و برای ۲ روز غیرمتوالی در هفته میزان کالری مصرفی مان را به ۵۰۰ کالری برای خانم ها یا ۶۰۰ کالری برای آقایان کاهش دهیم. آیا این نوع از روزه داری توانایی های ذهنی مغزمان را افزایش می دهد؟ یک پژوهش که در مجله پلاس وان منتشر شد، نشان داد روزه داری متناوب در فضای کارآزمایی بالینی توانست عملکردهای مغز را بهبود ببخشد.

عکسی کمتر دیده از همسر سابق رامبد جوان

عکسی که از سحر دولتشاهی منتشر شده است.


Friday, May 5, 2017

حال و روز رضا رویگری به همراه همسرش (عکس)

بدون متن


عکس/لحظه بیرون آوردن گنج بزرگ تخت جمشید

لحظه کشف و بیرون کشیدن شیردال هخامنشی از زیر خاک. این عکس مربوط به سال ۱۳۱۰ و کاوش های باستان شناختی تخت جمشید(پارسه) در زمان پهلوی اول می باشد.